Köksinredning —
Bänkskivor

Bänkskivor

Vi på Köksdesign i Norrköping kan erbjuda ett stort antal olika bänkskivor. Bland de populäraste materialen är massivt trä, natursten och laminat. Alla är både tåliga och vackra. Du hittar säkert en  favorit i vårt stora urval av bänkskivor. Ett axplock hittar du nedan. Vi visar dig gärna många fler.

Natursten

Natursten är ett fantastiskt material. Både inrednings- och funktionsmässigt. Tack vare dess naturliga skönhet lyfter det alla köksmiljöer. Och genom att vara nästintill outslitligt är natursten också ett långsiktigt bra val.

Massivt trä

Ett tidlöst lugn kommer ofta med naturens vackra, organiska mönster. Våra bänkskivor av massivt trä utgör inget undantag. Känslan av trä är oslagbar för väldigt många. Vi har ett stort urval av träslag.

Laminat

Bänkskivor av laminat är extra slitstarka och tåliga. De går även att få i ett otal nyanser och kulörer. Laminat imiterar perfekt andra material som marmor och trä.

Bänkskivor för såväl nya kök som köksrenovering

Ibland behövs den stora förändringen, då allt ska bli nytt. Och ibland räcker det med att förnya köket, det vill säga att byta det slitna eller det som känns omodernt, som till exempel köksluckor, kökslådor och bänkskivor.  I vilket läge du än är, så skräddarsyr vi dina nya bänkskivor för perfekt passform.


Sten - Bianco Carrara
Sten - Viscount White
Sten - Bianco Sardo
Sten - Bohus Grå
Sten - Bohus Röd
Sten - Steel Grey
Sten - Nero Angola
Sten - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Trä - Ek Snö Helstav
Trä - Ek vit
Trä - Ek Skiffer
Trä - Ek Hårdvax Helstav
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Valnöt Svart Hårdvax
Trä - Ek Svart Helstav
Trä - Ek Svart Ebony

Med riktigt bra service och omsorg om detaljerna skapar vi inbjudande kök.

Vi på Köksdesign i Norrköping har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Vi finns med dig hela vägen. Välkommen till oss i Norrköping!