En köksspecialist hemma hos dig? Javisst! Boka hembesök idag, utan köptvång och kostnadsfritt.

Hemma hos dig, i ditt kök, råder de verkliga förhållandena. Hur exempelvis en kökslucka slutligen känns eller uppfattas beror på saker som belysning, infallande ljus och tapeter. Med ett hembesök ger vi dig möjligheten att se modeller, kulörer och material i det som ska bli luckornas hemvist.  

Här får du i lugn och ro berätta om dina funderingar, behov och önskemål. Vi lyssnar, guidar och ser till att köket blir som du tänkt dig, från funktion och planlösning till stil, design och känsla. Vi tar också tillfället i akt att berätta om hur det praktiska går till, som hur noggranna vi är med både mätning och montering. Vi vill nämligen göra vårt bästa för att du ska få ett kök som du är stolt över. 

Hembesöket anses guld värt av många. Det är helt utan köptvång, och helt kostnadsfritt. 

Boka ditt hembesök idag! Fyll i nedan, så syns vi snart.

Genom att boka ett hembesök och därmed lämna personuppgifter till oss, godkänner ni att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Med riktigt bra service och omsorg om detaljerna skapar vi inbjudande kök.

Vi på Köksdesign i Norrköping har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Vi finns med dig hela vägen. Välkommen till oss i Norrköping!