Förvandla ditt kök med nya köksluckor.
Byt med luckor från Köksdesign i Norrköping.

Få ett fräscht kök med liten insats.
Byt till nya köksluckor!

Om köksstommarna är bra räcker det många gånger med att byta ut köksluckorna för att få en fräsch känsla i köket. Vi har gjort otaliga byten och resultatet är alltid lika slående. Med minimal insats, till en mycket rimlig kostnad, får ditt kök en inbjudande, modern känsla. Välj köksluckor bland våra svensktillverkade modeller. Det praktiska som mätning och montering tar vi hand om. Nya köksluckor gör köket fräscht igen. Välkommen till Köksdesign i Norrköping.

Målade köksluckor - välj bland tusentals kulörer

Köksluckor av laminat - en tålig imitatör

Köksluckor av trä - oslagbar känsla för många

Vi på Köksdesign i Norrköping guidar dig till ett kök med nya köksluckor.

I valet av nya köksluckor guidar vi dig hela vägen. Fram till modell, material, kulör och knoppar eller handtag med rätta känslan. Allt ur ett stort utbud. När du väl bestämt dig sköter vi om det praktiska. Från mätning hemma i ditt kök tills att köksluckorna är snyggt på plats. Tack vare att vi monterar köksluckorna själva kan vi garantera professionell montering och att jobbet är klart i tid.

—1

kunnig guidning

Tillsammans diskuterar vi saker som stil, känsla, material och funktion. Ofta är det de små detaljerna som lyfter köket. Vi hjälper dig hela vägen till ett nytt kök. Boka gärna hembesök.

—2

anpassat för dig

Allt i vårt sortiment kan skräddarsys för dina behov och måtten i ditt kök. Mätningen hemma hos dig sköter vi om och sedan anpassar vi köksluckor och all köksinredning för ditt kök.

—3

SVENSKTILLVERKat

Dina nya köksluckor tillverkas i Sverige. Tillverkningen görs i en familjeägd fabrik som verkligen månar om kvaliteten. Och det just därför vi valt dem.

—4

PROFFSMONTERAT

Vi ombesörjer själva att dina nya köksluckor monteras professionellt och att monteringen är klar i tid. Efter monteringen återstår det roligaste - invigningen av ett fräscht kök.

Boka hembesök. Utan kostnad och köptvång.

Kontakta oss, så får du får all hjälp du önskar.

Komplettera ditt luckbyte med smart köksinredning.

I samband med ett luckbyte brukar många välja att komplettera med ny inredning i skåp och lådor. Förvaringen blir både snygg och praktisk med våra smarta inredningssystem. Mjukstängande lådor är rena drömmen. Rymliga utdragslådor ger bättre plats. Med ett utdragbart källsorteringssystem blir sorteringen lättillgänglig. Fråga oss, vi har moderna och smarta lösningar som lyfter ditt kök.

Smart
Grytlåda med TopSide och OrgaStore.
Mora MMIX K5
Mora MMIX K7
Grytlåda med TopSide
Grytlåda med reling
Tandem
Schock Napos
Lådsystem - välj mellan 2, 3, 4 eller 5 lådor
Intra Omnia
Comfort 52°
Smart flat
Crystal Touch
Damixa Rowan Pro
Comfort
Alu look 81
Sten - Bohus Röd
Kökslåda med redskapsinsats i lackad ek.
Laminat - Smoke Quarstone
Damixa Tradition Krom
Rostfri look 78, 77 & 76

Med riktigt bra service och omsorg om detaljerna skapar vi inbjudande kök.

Vi på Köksdesign i Norrköping har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Vi finns med dig hela vägen. Välkommen till oss i Norrköping!