På jakt efter ett nytt kök? Vi skräddarsyr köket åt dig.
Söker du känslan av platsbyggt ordnar vi det också.

Visst vill du bli riktigt stolt över ditt nya kök?
Förvänta dig det bästa från Köksdesign i Norrköping!

Vårt utbud är ett av de största på marknaden, och priserna är riktigt, riktigt bra. Vi på Köksdesign i Norrköping har ett exklusivt samarbete med den svenska kökstillverkaren  Creoform Kök. Ett familjeägt bolag med fokus på design, service och kvalitet. Genom samarbetet kan vi erbjuda svensktillverkade kök av hög kvalitet där allt skräddarsys för dig.

Minimalism med rejäla, inbjudande ytor.

Med släta, stora köksluckor, samt handtag och knoppar med stilren design har vi skapat en inbjudande köksmiljö. Minimalism som ger det vilsamma köket. Stilen får ofta heta bistro.

Ett nytt kök med platsbyggd känsla och det lilla extra.

Något striktare än ett kök från sekelskiftet, men med samma rustika, platsbyggda känsla. De väl avvägda listerna, omsorgsfullt placerade mellan skåp och lådor är en del av hemligheten med hur vi skapar känslan av platsbyggt. De rejäla arbetsytorna gör att du får plats för såväl samkväm som matlagningskonster.

Designat för ett skönt liv. Med känslan av platsbyggt.

Som det var förr i sekelskiftesköken. Med den gedigna, platsbyggda känslan. Där köksluckor och kökslådor är helt infällda. Och med rejäla förvaringsutrymmen och arbetsytor. Epoköverskridande skönhet, från golvsocklarna till takanslutningarna.

Nytt kök med minimalistisk design. Med en ö för goda möten.

Handtag i stilren design. Släta, stora köksluckor. Allt fören minimalistisk framtoning. Köksön skapades ur familjen önskan om en varm mötesplats. Kulören på köksluckorna är duvblått. En av otaliga kulörer du kan välja mellan. Milano är en av våra storstadsmodeller.

Skinande högblankt. Infällda aluminiumgrepp.

Dominerande vitt. Sobert. Med högblank lyster. Extra karaktär får köket av de infällda greppen av aluminium. Självklart kan du även välja köksluckor i halvmatt utförande. Paris är en klassiker i vår storstadsserie.

Storstadskänsla för ett modernt kök.

Stora, släta och minimalistiska ytor. Köksluckor som du väljer i matt eller högblankt utförande. Med de breda köksluckorna och kökslådorna blir utseendet lite striktare. Infällda grepp förstärker den minimalistiska känslan.

Romantik i bondsk stil.

Celestins vackra och ovanliga vitrinlösningar skapar tillsammans med dekorativa krönlister ett stämningsfullt nytt kök. Fristående vägghyllor skräddarsydda efter tycke och smak förstärker den romantiska helhetskänslan.

Känslan av skog. Fridfullt grönt.

En kulör lika skogsgrön som svenska skogar. Listerna mellan, under och över skapar skapar känslan av ett gammaldags platsbyggt kök.

Massivt trä. Rustikt och lantligt.

Ett gammalt sädesmagasin har bytt skepnad. Den rustika drängbostaden omvandlades till ett ombonat kök. Köksluckor av massivt trä valdes för att matcha takbjälkar, trägolv och tegelvägg.

Romantiskt och rustikt.

Väggpanelens pärlspont samspelar med pilastrarna som ramar in vitrinskåpen. Mellan fönstret och köksskåpen passar den skräddarsydda vägghyllan perfekt. En takhängd fläkt ovanför köksön och en spishäll i densamma ger luftigt utrymme för matlagning.

Köksdesign i Norrköping guidar dig till ett nytt kök med modern funktion.

Ett nytt kök ska kännas helt rätt, in i minsta detalj. Åtminstone när det kommer från oss. Köket ska kännas såväl funktionellt och modernt som välkomnande och ombonat. En plats att stolt bjuda in till. Om du söker känslan av det platsbyggda köket fixar vi den också.

—1

KUNNIG GUIDNING

Tillsammans diskuterar vi saker som stil, känsla, material och funktion. Ingen fundering är för liten. Ofta är det de små detaljerna som lyfter köket. Vi hjälper dig hela vägen till ett nytt kök. Boka gärna ett hembesök.

—2

ALLT ANPASSAS

Hela vårt sortiment kan skräddarsys för dina behov och måtten i ditt kök. Mätningen hemma hos dig sköter vi om och sedan anpassar vi all köksinredning för optimal passning i ditt kök.

—3

SVENSKTILLVERKAT

Ditt nya kök tillverkas i Sverige. Tillverkningen sker i en familjeägd fabrik som verkligen månar om kvaliteten. Och det just därför vi valt dem.

—4

PROFFSMONTERING

Vi ombesörjer själva att monteringen blir professionellt gjord och att ditt nya kök är klart i tid. Efter monteringen återstår det roligaste - invigningen av ditt nya kök.

Boka hembesök. Utan kostnad och köptvång.

Kontakta oss, så får du får all hjälp du önskar.

Ny köksinredning för ett fulländat kök. Läckert och riktigt praktiskt.

Vi vill att ett nytt kök från oss på Köksdesign i Norrköping ska skänka tillfredsställelse under lång tid. All köksinredning har vi därför valt omsorgsfullt med tanke på hållbarhet, funktion och design. Vi har också lagt oss vinn om att erbjuda genomtänkta inredningslösningar. Som kökslådor med överskådlig lådinredning. Eller hörnskåpsutdrag där hyllplanen är försedda medmantiglidyta. Kökslivet ska vara både smidigt och vackert.

Kökslåda med redskapsinsats i lackad ek.
270° karusell
Sten - Bohus Grå
Kökslåda
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Ek Skiffer
Intra Mega
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Trä - Ek Svart Helstav
Kökslåda med redskapsinsats
Trä - Ek Snö Helstav
Crystal Touch
Intra Eligo
Tradition
Kökslåda med redskapsinsats i lackad ek.
Intra Linea
Antik tenn - knopp 95, porslin 96 & skål 97
Tender
Sten - Viscount White
Comfort 52°

Med riktigt bra service och omsorg om detaljerna skapar vi inbjudande kök.

Vi på Köksdesign i Norrköping har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Vi finns med dig hela vägen. Välkommen till oss i Norrköping!